Mobil

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

Ulei motor Mobil Super 5W30 sau 10W40  este un produs de calitate ce va face ca motorul masini tale sa simta diferenta intre uleiul pe care l-ai folist si Mobil 1  .

Acest ulei a fost testat pe mai multe tipuri de motor inainte de a fi scos pe piata, pentru a asigura performanta motorului dumneavostra. Mobil Super 2000 sau 3000 asigura si previne o depunere a namolului, mentine piesele din interiorul motorului curate si unse pentru a lucra la capacitate maxima.

Va asigura protectia motorului la temperaturi inalte, o protectie de cea mai buna calitate anti-uzura. Cel mai important lucru pe anotimpul de iarna este pornirea la temperaturi scazute. ExxonMobil recomanda Mobil Super 2000 X1 10W-40 in cazul in care intalniti conditii de condus ocazional dificile.

Calitatea sa asigura durabilitatea componentelor si minimizeaza costurile de intretinere. in comparatie cu uleiurile conventionale, acest produs ofera o economie de combustibil imbunatatita.

Depaseste cerintele specificatiilor OEM. Lubrifiant de inalta performanta, care asigura economie de combustibil si este realizat pe baza tehnologiei testate a uleiurilor sintetice Mobil 1.

Produs spre a va oferi o siguranta a protectiei care o depaseste pe cea a uleiurilor conventionale, acest produs este in special recomandat pentru conditii de rulare dificile ocazionale, cand acesta poate ajuta la combaterea pagubelor provocate de un stres sporit asupra motorului.

Suport clienti Luni - Sambata: 08:00-18:00

0745471484 0740033630 info@salstil.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!