Pompa Apa

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Pompa Apa

In ceea ce priveste functionarea sanatoasa a motorului, un rol extrem de important il are pompa de apa, aceasta regland cantitatea de lichid de racire care ajunge in motor. Rolul sau este acela de a-i oferi tot timpul lichid proaspat motorului, care trebuie sa fie rece, si care provine de la radiator. In acest sens, motorul va functiona perfect.

Asadar, dupa cum se poate vedea, pompa de apa are un rol extrem de important, insa exista situatii in care aceasta poate sa cedeze, sau sa nu functioneze la capacitate maxima, ceea ce inseamna ca motorul nu va beneficia de atat de mult lichid de racire cat este nevoie, iar din acest motiv se va incalzi.
Ca o concluzie pentru cele mentionate anterior, putem spune ca o pompa de apa care functioneaza corect este vitala pentru motorul oricarei masini. In momentul in care aceasta nu mai functioneaza corespunzator, vor aparea mai multe simptome, iar dumneavoastra veti fi nevoit sa mergeti cat mai repede cu masina intr-un service autorizat, pentru ca specialistii sa se ocupe de remedierea problemei.
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!